Sympto-termálna metóda

Sympto-termálna metóda


Nesedí ti tvoja aktuálna antikoncepcia alebo sa naopak nevieš dočkať dieťatka? Chceš sa dozvedieť viac o svojom tele či dokonca vyriešiť problémy s cyklom? Spoznaj sympto-termálnu metódu (STM) a dosiahni svoj cieľ prirodzenou cestou!

Sympto-termálna metóda je vedecky podložená metóda, založená na sledovaní prirodzených ukazovateľov plodnosti na identifikovanie plodných a neplodných dní v cykle a lepšie porozumenie svojmu cyklu. To je možné následne využiť pri snahe otehotnieťvyhnúť sa tehotenstvu alebo lepšie spoznať svoje telo a orientovať sa v svojich cykloch. STM je podložená množstvom výskumov, no napriek tomu, že je to metóda vedecká, má jasne zrozumiteľné pravidlá, ktoré si všetky v kurze vysvetlíme a vyskúšame na viacerých príkladoch.


Čo kurz obsahuje


Kurz sympto-termálnej metódy pochádzajúcej z Nemecka sa skladá zo štyroch hlavných modulov a jedného bonusového modulu. Každý z nich ťa pritom privedie o krok bližšie k tomu porozumieť svojmu telu tak, ako si doteraz ani nesnívala!

Kurz môžeš začať kedykoľvek a prístup do kurzu ti zostane 2 mesiace od začiatku kurzu. Kurz prebieha cez platformu Teachable s jednoduchou a intuitívnou navigáciu.


V kurze získaš:

👩🏼‍🏫 kompletné vysvetlenie pravidiel STM pomocou video nahrávok

👩🏻‍💻 možnosť konzultácie až 3 cyklov v hodnote 30 €

📱appku Read Your Body na zaznamenávanie cyklov na 3 mesiace ZDARMA

📝 skušobné záznamové tabuľky na precvičovanie vyhodnocovania záznamov cyklov

📃 vlastnú záznamovú tabuľku na neobmedzené zapisovanie svojich cyklov

📖 kvízy na precvičovanie znalostí

📒 e-book zhrnutia pravidiel STM

📲 komunikácia v priebehu kurzu - chceš niečo objasniť? Napíš do komentáru alebo mi napíš mail a všetko si vyjasníme!

🤫 ďalšie benefity


Ako kurz prebieha?

Každý týždeň od začiatku kurzu sa po dobu 1 mesiaca zverejní nový modul s lekciami (v poslednom týždni aj bonusový modul 🤩). Následne máš ešte celý ďalší mesiac na prechádanie a opakovanie lekcií.⁠


Nemusíš tak byť nikde pripojená v presný čas, kurz si môžeš prechádzať vlastným tempom a k videám sa opätovne vracať. Prístup k lekciám ti zostáva dva mesiace od začiatku (tj. zakúpenia) kurzu. Počas 6 mesiacov od začiatku kurzu máš v cene kurzu možnosť skonzultovať až 3 záznamy svojich cyklov pre prevedenie teórie do praxe s úplnou istotou.⁠ 😊


Príklad priebehu kurzu zakúpeného 1. 1. 2024.

  • 1. 1. sprístupnený Modul 0 a Modul 1.
  • 8. 1. sprístupnený Modul 2.
  • 15. 1. sprístupnený Modul 3.
  • 22. 1. sprístupnený Modul 4, Bonusový modul a Záver.

Prístup do kurzu zakúpeného 1. 1. skončí 1. 3. 2024.

Dosiahni s STM svoj cieľ prirodzenou cestou!


Snaha vyhnúť sa otehotneniu

Hľadáš prirodzenú alternatívu antikoncepcie? Tú ti vie priniesť práve sympto-termálna metóda, ktorú môžeš využiť ako nehormonálnu alternatívu antikoncepcie.


STM má štúdiami overenú spoľahlivosť 99,6 %. Za touto metódou stoja desiatky rokov výskumov od lekárov a iných odborníkov z celého sveta.


Snaha otehotnieť

Snažíš sa o dieťatko? Vďaka jasnému stanoveniu plodných dní a najväčšej šance otehotnieť v cykle dokážeš sympto-termálnu metódu využiť ako skvelú pomôcku pri snahe otehotnieť.


Podľa štúdií 80 % žien otehotnie do 1 roka snaženia sa, no s využitím STM sa 80 % ženám podarí otehotnieť už po 6 mesiacoch!


Porozumenie svojmu telu

žiadna skorá alebo meškajúca menštruácia či zvláštny výtok. S STM porozumieš svojmu telu, prekukneš tajomstvo svojich cyklov a vyhneš sa stresom pri nečakaných cykloch.


Zároveň budeš STM vedieť využiť ako diagnostickú metódu, ak budú tvoje cykly zrazu vyzerať inak ako zvyčajne a ty budeš chcieť zistiť, prečo je to tak.

Nahliadni do kurzu


Ako to vyzerá vo vnútri kurzu? Pozri si malý náhľad toho, čo v kurze preberieme.

Čakajú ťa 4 moduly + 1 bonusový modul. Tu je ukážka ⬇️

  MODUL 0
Dostupné o dní
dní po začatí
  MODUL 1 - ZÁKLADY STM A SYMPTÓMY
Dostupné o dní
dní po začatí
  MODUL 2 - TEPLOTA A NEPLODNÉ OBDOBIE 1
Dostupné o dní
dní po začatí
  MODUL 3 - NEPLODNÉ OBDOBIE 2 A ZÁZNAMY
Dostupné o dní
dní po začatí
  MODUL 4 - ŠPECIÁLNE ŽIVOTNÉ SITUÁCIE
Dostupné o dní
dní po začatí
  BONUSOVÝ MODUL - OTEHOTNENIE
Dostupné o dní
dní po začatí
  Záver
Dostupné o dní
dní po začatí

Kto ťa prevedie kurzom

Ing. Michaela Šenková

certifikovaná lektorka sympto-termálnej metódy

(pod vedením gynekologičky v akreditovanom kurze STM)

účastníčka kurzov sympto-termálnej metódy

(prvé krôčiky s STM)

bývalá užívateľka hormonálnej antikoncepcie

(to nebola moja najlepšia skúsenosť)

športovkyňa s vyriešením straty menštruácie

(alebo keď tvoje telo kričí o pomoc)

bojovníčka s úspešným ozdravením cyklov pri PCOS

(uf, to bola cesta)

zakladateľka instagramového profilu @ownyourcycle (ďakujem za túto komunitu!)



Čo hovoria bývalé kurzistky


"Ďakujem za kvalitné uvedenie nás do sveta STM, videá obsahujú množstvo praktických informácií, štúdií, príkladov nielen o STM, ale aj o tehotenstve, plodnosti po pôrode, neplodnosti a pod. Veľmi oceňujem, že tú teóriu dostaneme zhrnutú aj v e-booku a že kurz ukazuje aj ako prakticky používať appku na STM a ako si ju aj nastaviť! Ďakujem, Miška, za Tvoj milý a ochotný prístup."

- Veronique Č. 💛



"Chcela by som Vám poďakovať za kurz - za Váš čas, spôsob komunikácie a jedinečné spracovanie materiálov. Veľmi oceňujem Vaše príjemné prezentovanie, skvelé, pomerne jednoduché a prehľadné informácie nielen po grafickej stránke o STM metóde, ktorá dokáže pôsobiť pomerne zložito. Avšak Vaše vysvetlenie a podanie mi pomohlo lepšie pochopiť metódu STM a aplikovať ju (v praxi aj v aplikácií). Viac ako odporúčam! :)"

- Gabi Š. 💛


Často kladené otázky


💻 Čo budem ku kurzu potrebovať?

Nadšenie spoznať svoj cyklus, prístup na internet a ideálne aj možnosť vytlačiť si záznamové tabuľky na precvičovanie vyhodnocovania záznamov cyklov.

⏱ Ako dlho budem mať prístup do kurzu?

Prístup do kurzu ti zostane na dva mesiace - prvý mesiac sa každý týždeň zverejní nový modul s lekciami a následne budeš mať ešte ďalší mesiac na prechádanie a opakovanie lekcií. Po dvoch mesiacoch to však nekončí! Po skončení kurzu máš možnosť so mnou pokračovať v spolupráci vo forme konzultácií tvojich 3 vlastných záznamov cyklov (uplatniteľné do pol roka od skončenia kurzu, ak máš extra dlhé cykly, tak sa dohodneme individuálne).

🤰🏼Bude pre mňa kurz prínosný, ak chcem otehotnieť?

Udáva sa, že 80 % žien do 1 roka snaženia sa otehotnie, no štúdie ukazujú, že s využitím STM sa to rovnakému percentu podarí už po 6 mesiacoch! Kurz ti pomôže spoľahlivo identifikovať plodné dni a najväčšiu šancu otehotnieť v súlade s invidiualitou tvojho cyklu. Snahe otehotnieť je venovaný samostatný bonusový modul a pozrieme sa aj na tému neplodnosti.

💊 Môžem vstúpiť do kurzu, ak užívam hormonálnu antikoncepciu (HAK)?

Hlavným princípom HAK je zastavenie prirodzenej plodnosti, takže počas jej užívania nie je možné odsledovať svoju plodnosť. Ak však premýšľaš nad vysadením HAK alebo sa chceš dozvedieť viac o prirodzených cykloch, kurz je pre teba ako stvorený!

📝 Mám nepravidelné / dlhé cykly / PCOS / malé deti / nočné smeny / nepravidelné vstávanie - je pre mňa STM vhodná?

Jasné! V kurze si prejdeme používanie STM pri všetkých týchto (a ďalších) situáciách. STM ti dá skvelý náhľad do svojich cyklov v akejkoľvek situácii, pretože pomocou nej sledujeme cykly v reálnom čase.

📱 Musím si kupovať špeciálnu aplikáciu na zaznamenávanie cyklov?

STM je finančne nenáročná! Okrem vstupnej investície do znalostí vo forme kurzu ti stačí zakúpiť si bazálny teplomer (prejdeme si v kurze, aký). V kurze získaš záznamovú tabuľku, ktorú si môžeš donekonečna tlačiť a zapisovať do nej informácie o svojich cykloch. Ak si však chceš vyskúšať mať záznamy vždy pri sebe, ku kurzu získaš prístup do STM appky Read Your Body na 3 mesiace zdarma!

🇬🇧 Budem sa na tejto stránke vedieť orientovať, aj keď neviem po anglicky?

Určite! Navigácia v kurze je veľmi jednoduchá, väčšinou sa pohybuješ iba šípkami a veľká časť navigácie je preložená do slovenčiny. Ak by si však potrebovala pomoc, určite ma kontaktuj a prejdeme si navigáciu spolu.

Máš nejaké otázky?


Pokiaľ si nenašla odpoveď na svoju otázku, neváhaj ma konktakovať cez e-mail [email protected] alebo správou na mojom instagrame @ownyourcycle.